Persiska mattor

Köp en persisk matta online

Carpetvista

Att köpa mattor kan vara svårt då man inte hittar det man söker i sina lokala butiker, utan man är ute efter något speciellt, som kan lyfta upp ens hem. CarpetVista är ett företag som finns på internet som har många olika typer av original mattor som orientaliska mattor, persiska mattor, kelim och även moderna designmattor. CarpetVista är företag som satsar på ett utbud av mattor av hög kvalité som har de största utbudet av handknutna mattor som du kommer att uppskatta under en lång tid. Enligt information så är webbutiken världens största mattbutik, och fördelen är att du kan sitta ner i lugn och ro, när du väljer mellan tusentals av olika mattor i olika typer av varianter och prisklasser.

Det känns väldigt tryggt att handla hos CarpetVista då sajten är ansluten till ”Trygg E-handel” med hela 30 dagars full returrätt. Leveranser sker direkt till din dörr med världsledande leveransföretaget UPS eller DHL. På CarpetVista hemsida så finner du all typ av information om de olika mattorna som kommer från världens alla hörn, och det finns även ett forum för kunder där man kan dela med sig erfarenheter och ge varandra tips inför köp av sin exklusiva matta från webbutiken.

Hemsidan är smart uppbyggd med de olika typerna av mattorna som de orientaliska mattorna, persiska mattorna, kelim, moderna / designmattor, fynd, exklusiva mattor samt erbjudanden i en lätt meny, så att du lätt kan komma åt den typ av matta som du söker för ditt hem. Du kan sen välja vilken typ av matta du söker, och även utföra en sortering av storlek, pris och nyinkomna mattor till CarpetVista. När du beställer en matta av CarpetVista kan du handla utan att du behöver registrera dig, men om du vet att du kommer att återkomma igen så tar det bara några minuter att skapa ett eget konto, vilket gör att du enkelt kan logga in igen i framtiden med din e-post adress och lösenord som du skapade vid registreringen.

Betalningssätt som faktura, avbetalning, visa, mastercard, dibs gör att många olika sätt av betalningsmetoder gör det lätt att beställa det du vill enkelt hos CarpetVista. Du kan även nå deras kundtjänst måndagar till fredagar mellan klockan 09-17 med lunchstängt 12-13. Du kan även kontakta CarpetVista via e-post och kundtjästen talar även olika språk som svenska, engelska, franska, spanska, italienska och tyska. Välkommen med din beställning av dina mattor av hög kvalité hos CarpetVista, där du hittar mattor från alla världens hörn, och du kommer att bli garanterat nöjd då CarpetVista har endast mattor uppfyller dina krav på hur en matta skall vara.

Persiska mattor © 2017 Sidkarta Frontier Theme